Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji, Guard Rotasyonuna İki Önemli Takviye Yapıyor

ING Basketbol Süper Ligi‘nde transferin hızlı ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, guard rotasyonuna 2 önemli takviye yaptı.

İstanbul temsilcisi daha önce Rıdvan Öncel, Erkan Yılmaz, Burak Can Yıldızlı, Deniz Kılıçlı ve Peyton Aldridge ile prensipte anlaşma sağlamıştı.

Önümüzdeki sezon 7DAYS EuroCup sahnesinde mücadele etme ihtimali bulunan Bahçeşehir Koleji, guard rotasyonuna da iki önemli takviye yapmaya hazırlanıyor.

ÖZEL: Bahçeşehir Koleji, Yeni Sezonda 7DAYS EuroCup’da Mücadele Edebilir

Basketfaul ve Sportando’nun haberlerine göre bu sezon Zalgiris Kaunas forması ile izlediğimiz ve daha önce ülkemizde Bandırma forması da giyen Alex Perez ile prensipte anlaştı. Sezona Zalgiris’de başlayan ancak ailevi sebeplerden dolayı beklentilerin altında kalan sonrasında da takımdan ayrılan Perez, tekrar bir takımla anlaşmamıştı.

1.91 metre boyunda olan 26 yaşındaki Meksikalı guard, Euroleague sahnesinde 7 maçta ortalama 10.1 dakika süre alırken 3.1 sayı, 1.9 asist ve Litvanya Ligi’nde ise 7 maçta ortalama 19.7 dakika saha kalırken 6.4 sayı, 2.1 ribaund, 3.4 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Aynı haberde yer alan diğer isim ise, Darüşşafaka Tekfen ile başarılı bir sezon geçiren, takımın savunma bakanı Doğuş Özdemiroğlu. Genç guard da yeni sezon için Bahçeşehir ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak Daçka’nın halen son sözü söylemediği de gelen haberler arasında.

1.91 metre boyunda olan 24 yaşındaki Doğuş, son 3 sezondur Daçka formasını terletiyordu. Bu sezon askıya alınana kadar ise BSL’de 23 maçta ortalama 19.6 dakika süre alırken 6.8 sayı, 2.4 ribaund, 1.8 asist, 1.9 top çalma ve EuroCup’da ise 16 maçta ortalama 15.6 dakika süre alırken 5.1 sayı, 2.1 ribaund, 1.3 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …