Güncel Haberler

Virtus Bologna, Walden ile İlgileniyor

7DAYS EuroCup‘da sezon askıya alınmasaydı en büyük şampiyonluk adayları arasında yer alan İtalya Lega Basket Serie A temsilcisi Virtus Bologna, yeni sezon için de aynı paraloyla kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Birleşik Amerikalı guardın Partizan ile kontratı bu yaz sona erecek ve henüz Sırp ekibi ile yeni bir kontrat imzalamak için görüşmelere başlamadı.

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki oyun kurucu sezon askıya alınana kadar EuroCup sahnesinde 12 maçta ortalama 21.5 dakika süre alırken 9.8 sayı, %45.0 3sayı, 3.5 ribaund, 2.8 asist ve Adriyatik Ligi’nde ise 18 maçta ortalama 21.2 dakika sahada kalırken 8.9 sayı, %32.2 3sayı, 3.1 ribaund, 3.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Sadece iyi bir skorer değil aynı zamanda da iyi bir lider olan ve oyunun diğer alanlarına da katkı veren Birleşik Amerikalı guard, koç Trinchieri’nin mentörlüğünde gelişimini sürdürdüğünü söyleyebiliriz ama henüz potansiyelinin tamamını ortaya çıkarabilmiş değil, istikrar sorunu var diyebiliriz. Partizan’ın tempoya dayalı keyif veren basketboluna liderlik ettiği ve açık alanda takımını iyi yönettiği bir çok maçını izledik bu sezon. Gelişimini bu şekilde sürdürürse onu bir kaç sezon son içinde Euroleague’de görmemiz şaşırtıcı olmaz. Keşke EuroCup ya da Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizinden biri onun için devreye girse de Kaçan Balık olmasa…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …