Güncel Haberler

Giannakopoulos, Bertomeu ve Euroleague’e Verdi Veriştirdi!

Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu‘nun açıklamalarına kayıtsız kalmadı ve hemen karşılık verdi.

Bertomeu’nun El Pais’ye yaptığı açıklamaları sizlerle Bertomeu: “Panathinaikos Elinde EuroLeague’den Daha İyi Bir Seçenek Olmadığını Biliyor.” isimliyazımda paylaşmıştım.

Yeşillerin sahibi ve başkanı Giannakopoulos bu açıkalamara karşı her zamanki gibi sessiz kalmadı ve şahsi Instagram hesabından isim kullanmadan yaptığı açıklamayla Bertomeu’nun demeçlerine cevap verdi.

“20 yıllık bir lig büyük kulüplere sahip olmasına rağmen finansal olarak yeni kurulmuş bir ligle nasıl mücadele edemiyor?” sorusunu yönelten Giannakopoulos yönetimindeki Panathinaikos‘un bildiğiniz üzere FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne geçiş yapabileceği konuşuluyor.

Yeşiller’in patronu bir diğer mesajında Bertomeu’nun “Panathinaikos için EuroLeague’den daha iyi bir senaryo yok,” şeklindeki açıklamasına “Mafyalar tarafından her hafta s*kilmekten daha iyi bir senaryo yok yani… Tüm açıklamalarda saygısızlığa maruz kalmak, dikte edilen sorumluluklara uymak için şantaja maruz kalmak, zamanında ödeme yapılmaması ve gelecekte ne olacağının söylenmemesi mi daha iyi senaryo?” şeklinde sert bir eleştiri yöneltti.

Giannakopoulos ayrıca kendilerinin lige en büyük hasılatı kazandıran kulüp olduklarını da yeşil bir yazı fontu kullanarak vurguladu.

Hatırlayacağınız üzere Giannakopoulos, 25 Mayıs’taki EuroLeague hissedarları toplantısında 2019-20 sezonunun iptali nedeniyle ekonomik endişelerini, sorularını net olarak dile getirmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …