Güncel Haberler

White İçin Yunan Devleri Karşı Karşıya Gelebilir

Yeni sezon öncesi iki Yunan ekibi de kadrolarını yenilemek ve önemli takviyeler yapmak istiyorlar.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Panathinaikos, 4 numara için listesine Aaron White’ı almıştı zaten. Son gelen haberlere göre Yeşiller’in ezeli rakibi Olympiakos da Birleşik Amerikalı forveti gündemine almış durumda ki Valencia da onun için devrede olan takımlardan biri.

2.06 metre boyunda olan 27 yaşındaki White, Tenerife forması ile Liga Endesa’da ortalama 8.8 sayı, 4.4 ribaund ve BCL’de ise 10.8 sayı, 4.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

White’ın nasıl iyi ve verimli kullanılacağını koç Jasikevicius Zalgiris’de göstermişti aslında bir önceki sezon. Ancak uzunlarını alçak postta da efektif kullanmayı seven koç Messina White’ın asıl artıları olan dış şut tehditi, ikili oyun bitiriciliği ve ribaund katkılarından faydalanamadı ona gereken süreleri vermediği için. Sonrasında Tenerife’de tekrar kendini buldu White ve bu özellikleri ışığında doğru kullanılırsa ne kadar faydalı olacağını hatırlattı. Artık yaşı ilerleyen ve süreleri dengelenmesi gereken Printezis’i kenardan gelerek yüksek enerjisi ve çok yönlü oyunuyla iyi destekeyebilecek bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …