Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom, Wiltjer ile Devam Ediyor

TBF’nin verdiği kararla pandemi nedeniyle 2019-20 ING Basketbol Süper Ligi‘nin tamamen iptal etmesi ile birlikte takımlar da artık yeni sezon hazırlıklarına başladılar. Bu takımlardan biri de Ankara temsilcisi Türk Telekom.

Yeni sezonda ülkemizi tekrar FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan Telekom, Basketfaul’ün haberine göre öncelikle bu sezon takımın en iyi isimlerinden biri olan Kanadalı uzun Kyle Wiltjer ile yeni sezon için tekrar el sıkıştı. Tecrübeli oyuncu şahsi twitter hesabından anlaşmayı duyurdu.

2.08 metre boyunda olan 27 yaşındaki Kanadalı uzun, bu sezon BSL’de 21 maçta ortalama 13.4 sayı, %40.4 3sayı, 5.1 ribaund, 1.4 asist istatistikleri ile mücadele ederken, FIBA Şampiyonlar Lİgi’nde ise 15 maçta ortalama 17.9 sayı, %42.9 3sayı, 6.5 ribaund, 1.5 asist ile takımını çeyrek finale taşıyan isimler biri olmuştu.

Sezonun Dikkat Çeken İsimleri – 2 (Şampiyonlar Ligi) isimli yazımda Wiltjer hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmıştım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …