Güncel Haberler

RESMİ: Tenerife Koç Vidorreta ile Yola Devam Ediyor

İspanya Liga Endesa ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin başarılı takımlarından Tenerife, tecrübeli koçu Txus Vidorreta ile yola devam kararı aldı.

Hali hazırada 2021 yazına kadar kontratı bulunan Vidorreta, yapılan 2 yıllık yeni kontratla birlikte 2023 yazına kadar takımın başında olacak.

Anlaşma sonrası kulübün resmi sitesine konuşan başarlı koçun açıklamaları şöyleydi:

Gerçek şu ki bu anlaşmadan dolayı çok mutluyum. Çünkü bu anlaşma aslında gösteriyor ki kulüp bizim gelişimimizden, performansımızdan memnun ve ayrıca eklemek isterim ki ben de Kanarya Adaları’nda olmaktan dolayı çok mutluyum.

Tenerife Resmi Web Sitesi.

53 yaşındaki Vidoretta, Tenerife’nin başında bir çok başarıya imza attı. 2017 yılında FIBA Şampiyonlar Ligi’ni kazandılar ve aynı sezon İspanya Liga Endesa’da da yılın koçu seçildi. Valencia’da geçirdiği kısa dönemin ardından 2018 yılında yuvaya dönen tecrübeli koç yönetimindeki Tenerife, 2019 yılında Şampiyonlar Ligi’nde finalde kaybederken, 2020 yılında FIBA Kıtalararası Kupa’nın kazananı oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …