Güncel Haberler

Carroll Yeni Sezon İçin Kararını Verdi!

Sezon içerisinde verdiği demeçlerle emekliliğe yakın olduğu anlaşılan Jaycee Carroll, kararını verdi.

Tecrübeli şutör Real Madrid‘in yeni kontratını kabul etti ve önümüzdeki sezon da takımın başarısı için ter dökecek. Bu Carroll’ın İspanyol devindeki üst üste 10. sezonu olacak.

Nisan ayında 37 yaşına giren Utah State çıkışlı tecrübeli şutör, 2011 yazında Gran Canaria’dan ayrılıp geldiği ve bir daha hiç formasını çıkarmadığı Real Madrid ile bir sezon daha yola devam etme kararı aldı.

Euroleague tarihinin tartışmasız en saf, en kaliteli şutörlerinden biri olan Carroll’ı bir sezon daha izleyebilecek olmak çok güzel gerçekten.

Kariyerinin 9. Euroleague sezonu olan 2019-20 sezonunda 7.9 sayı, 1.2 ribaund istatistikleir ile mücadele ederken, Liga Endesa’da ise 10.7 sayı, 1.9 ribaund istatistikleri ile takımına katkı vermişti.

Azerbaycan pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı guard, Real Madrid kulüp tarihinin en çok maça çıkan yabancı oyuncusu konumunda.

Bu kararla beraber Sloven guard Prepelic’in kaderi de netleşmiş oldu diyebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=dotfdpwvKjM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …