Güncel Haberler

Panathinaikos 2 Numara İçin Listesine Loyd’u Aldı

Turkish Airlines Euroleague‘de bütçe küçülmesine gitmesi beklenen ekiplerden biri olan Panathinaikos, takımdan ayrılan Fredette’nin yerine 2 numaraya takviye yapmak istiyor.

Valencia ile 1 yıllık kontratı bulunan ve bu yaz serbest kalacak Jordan Loyd Yunan ekibinin listesinde olan skorerlerden biri. Sizlere daha önce ilettiğim gibi Cotton ile de ilgileniyor Panathinaikos bu pozisyon için.

1.93 metre boyunda olan 26 yaşındaki Loyd, Liga Endesa sahnesinde 17 maçta ortalama 22.2 dakika süre alırken 12.6 sayı, %41.6 3sayı, 1.6 ribaund, 2.0 asist ve Euroleague’de ise 18 maçta ortalama 21.4 dakika sahada kalırken 11.1 sayı, %42.9 3sayı, 1.9 ribaund, 2.4 asist istatistikleri ile mücadele etti.

Her ne kadar sakatlıkların da etkisiyle beklentileri tam olarak karşılayamamış olsa da dış şutları ile ne kadar önemli bir skor opsiyonu olduğunu göstermişti. Ancak oyunun diğer alanlarında vasat bir performans sergileyen Loyd’un Panathinaikos gibi play-off hatta ilk 4 hedefi olan bir takım için doğru, yeterli bir skor opsiyonu olduğunu düşünmüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=eXMnzcZ1Mq0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …