Güncel Haberler

Olympiakos, Hamilton’ı Gündemine Aldı

Yeni sezon öncesi guard rotasyonunu güçlendirmek isteyen Olympiakos‘un listesinde yer alan isimlerden biri daha belli oldu.

Bu sezon Maccabi Rishon ile 7DAYS EuroCup’da etkili bir performans sergileyen ve kontratı bu yaz sona erecek olan Alex Hamilton, Kırmızılar’ın listesinde ki bir kaç Euroleague takımı daha onu yakından takip ediyorlar.

1.93 metre boyunda 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken, 15.8 sayı, %33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 2.2 top çalma, 1.1 blok ve 2019-20 sezonuna Haziran sonunda devam edecek olan İsrail Winner Ligi’nde ise 19 maçta ortalama 35.4 dakika süre alırken, 16.5 sayı, %30.9 3sayı, 4.6 ribaund, 4.9 asist, 1.9 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Başarılı guardın analizini sizler için daha önce yayınladığım Sezonun Dikkat Çeken İsimleri – 3 (EuroCup) isimli yazımda yapmıştım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …