Güncel Haberler

NBA Takımları Deck’i Takip Ediyor

Real Madrid‘de bu sezon yıldızı parlamaya başlayan Arjantinli forvet Gabriel Deck‘in NBA’den talipleri var.

Marca’nın haberine göre, Deck özellikle 2019 Dünya Şampiyonası’ndaki performansı ve bu sezon Euroleague sahnesinde Real forması ile sergilediği etkili oyunla NBA takımlarının dikkattini çekmiş durumda. İsmi verilmeyen 2 takım Arjantinli forveti listelerine almış durumdalar.

2018 yazında Real Madrid ile 3 yıllık bir kontrat imzalamış olan Deck’in kontratında bu yaz için NBA çıkış opsiyonu da bulunuyor. Diğer taraftan bu yaz İspanyol pasaportu da alacak olan Deck, Real için artık çok daha değerli konumda. İspanyol ekibi onu kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.

Sezon askıya alınana kadar 24 maça çıkan 1.98 metre boyunda olan 25 yaşındaki Deck, 7.4 sayı, 3.2 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Ginobili, katıldığı podcastte vefat eden efsane Kobe Bryant’in Deck’i ne kadar çok beğendiğini açıklamıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=pINvGryTLWk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …