Güncel Haberler

Delaney: “Ergin Ataman Beni Galatasaray’a Transfer Etmek İstemişti.”

Barcelona‘nın yıldız guardı Malcolm Delaney, Eurohoops’ın Instagram yayınında kariyerindeki önemli anlara değindi ve bir zamanlar kendisini Galatasaray‘ın istediğini açıkladı.

Birleşik Amerikalı guard Bayern Munich forması giydiği yıllarda koç Ergin Ataman’ın kendisi ile ilgilendiğini ve Galatasaray’a getirmeye çalıştığını ayrıca Türk pasaportu da alması için öneride bulunduğunu dile getirdi.

O dönemde Galatasaray dışında kendisi ile Olympiakos ve Lokomotiv Kuban’ın da ilgilendiğini, teklifler aldığını dile getiren Delaney, aslında ilk tercihinin sarı kırmızılı kulüp olduğunu çünkü koç Ataman’ın sisteminde guardların çok iyi kullandığını belirtti.

Yıldız guard, Galatasaray’a transferinin gerçekleşmeme sebebini ise koç Ataman’ın teklifinin kesin olmaması, önce yönetimle görüşmek istediğini dile getirmesi olarak açıkladı.

Delaney, Bayern’deki başarılı sezonların ardından Lokomotiv Kuban’a transfer olmuş ve koç Bartzokas, Anthony Randolph, Derrick Brown ile birlikte takımı Final Four’a taşımış, sonrasında da NBA kapılarını açmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …