Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe’nin Gündeminde Thompkins Var

Turkish Airlines Euroleague sezonu bildiğiniz üzere coronavirüs önlemleri nedeniyle askıya alınmış durumda.

Takımlar da lige verilen bu arada transfer hamlelerine şimdiden hazırlık yapmaya başladılar. İşte bu takımlardan biri de temsilcimiz Fenerbahçe Beko.

Sarı lacivertlilerde bu sezon büyük beklentilerle transfer edilen Derrick Williams performansı ile hayal kırıklığı yaratmıştı ve bu yaz kontratı bitecek oyuncu serbest kalacak.

İspanyol sitesi Solobasket’in haberine gçre temsilcimiz onun yerini doldurmak üzere listesinin başına Real Madrid‘in yıldızı Trey Thompkins‘i almış durumda.

Fenerbahçe Beko elbette öncelikle Birleşik Amerikalı forvetin takımı Real Madrid ile durumunu takip edecek. Çünkü tecrübeli 4 numaranın kontratı bu yaz bitiyor ve henüz görüşmeler tamamlanmış ya da sonlandırılmış değil.

EDİTÖR YORUMU:

2.08 boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli forvet etkili dış şutları, oyun zekası, topu yere vurabilmesi ve tabiki ribaundlara verdiği katkı ile koç Obradovic’in tarzına, sistemine çok daha yatkın bir oyuncu. Ayakları Williams kadar çabuk değil ya da o kadar atlet değil ama zaten koçun sistemindeki 4 numara daha statik, daha zeki ve daha istikrarlı şutu olan isimlerdi geçtiğimiz yıllarda. Ayrıca Williams’ın takım savunmasında meydana getirdiği yaraların aksine Thompkins oyunun bu tarafında çok daha verimli ve çalışkan bir isim. Tecrübeli oyuncu bu özellikleri ile koç Obradovic kalsa da kalmasa da takıma değer katacak çok önemli bir takviye olur.

https://www.youtube.com/watch?v=cO25ONTnnwA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …