Güncel Haberler

Bartzokas: “Sloukas’ı Gözüm Kapalı Alırım”

Yunan medyasına göre Olympiakos yeni sezonun planlamasına şimdiden başlamış durumda.

Sizlerle daha önce paylaştığım üzere Kırmızılar’ın listesinin başında ise eski guardları Kostas Sloukas var.

Koç Georgios Bartzokas da şuanda Fenerbahçe Beko forması giyen eski oyuncunun transfer edilmesini çok istiyor. Yunan koç yaptığı açıklamayla da ne kadar istekli olduğunu dile getirdi:

Eğer Kostas Sloukas’ı transfer etme şansımız varsa gözüm kapalı alırdım. Bütçemizde para olursa Sloukas’a vermeye değer. Fenerbahçe‘deki mali durumun nasıl olacağına bakmalıyız.

Eurohoops

Yunan guard bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamıştı ve sezon ertelenen kadar 11.6 sayı, 6.1 asist, 2.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Diğer taraftan sarı lacivertliler ile 2 yıl daha geçerli bir kontratı var ama her yaz için buy-out karşılığı çıkış maddesi de mevcut anlaşmasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …