Güncel Haberler

Türkoğlu’ndan Evde Kal Kampanyasına Destek

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da “Evde Kal” kampanyasına destek verdi.

Türkoğlu, coronavirüs salgını için alınan tedbirler doğrultusunda başlatılan “Evde Kal” kampanyasında, evde kaldığını fotoğraflarla belirleyen 100 kişye “Türkiye’nin Basketbol Aşkı” kitabını hediye edeceğini duyurdu.

Türkoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da destek verdiği kampanyaya kendisini davet eden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya cevap verdi:

Değerli büyüğüm Sayın Saffet Sancaklı’ya beni de dahil ettiği için teşekkür ederim. Bu tweetin altında ‘#EvdeKalTürkiye’ etiketiyle fotoğraf paylaşan 100 kişiye ‘Türkiye’nin Basketbol Aşkı’ kitabını hediye edeceğim.

Hidayet Türkoğlu

Başkan Türkoğlu, aynı zamanda kampanyaya katılmaları için milli oyuncular Sinan Güler, Melih Mahmutoğlu ve Doğuş Balbay’ı da davet etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

TBF’den Milli Takım Ertelemesi!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), son zamanlarda pek görülmemiş bir karara imza attı. Yapılan açıklamayla Türkiye …