Güncel Haberler

VTB Lig Sezonun İptaline Karar Verdi!

Coronavirüs salgını nedeniyle sezonu iptal eden ligler arasına VTB Lig de giriyor.

Litvanya LKL ve İsrail Winner Lig’in ardından Avrupa genelindeki major ligler arasında 3.lig VTB Lig olacak.

ESPN’den Jonathan Givony’nin yayınladığı haberin ardından Rus kaynaklarının da doğruladığı bilgiye göre kulüpler videokonferans yöntemi ile VTB yetkilileri ile görüşmüş, sezonun iptal edilmesinin en doğru karar olacağı yönünde anlaşmaya varılmış.

Hatırlayacağınız üzere ligde yer alan Estonya temsilcisi BC Kalev, VTB Lig devam kararı alsa da kendileri adına sezonun bittiğini, devam etmeyeceklerini yaklaşık 1 hafta duyurmuştu.

CSKA Moskova, Khimki Moskova ve Zenit St. Petersburg gibi Euroleague takımlarını da bünyesinde bulunduran, Avrupa’nın en iyi 3 liginden biri olan VTB’nin alacağı bu karar diğer major liglere de örnek olabilir.

Sezona ara verilmeden önce Khimki 18-1 ile liderlik koltuğunda otururken, ezeli rakibi CSKA ise onları 15-4 ile ikinci sırada takip ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …