Güncel Haberler

RESMİ: Olimpiyatlar Beklendiği Gibi 1 Yıl Ertelendi

Coronavirüs salgınının artarak devam etmesinin ardından dünyadaki tüm spor organizasyonları haklı olarak ertelenmişti. Ancak bugüne kadar 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları hakkında resmi bir açıklama gelmemişti.

Geçtiğimiz günlerde Dünya Olimpiyat Komitesi (IOC) üyesi Dick Pound’un açıkladığı erteleme kararı nihayet resmileşti.

24 Temmuz’da başlaması planlanan Olimpiyat Oyunları 1 yıl süreyle ertelendi. En geç 2021 yazında oyunların düzenlenmesi planlanıyor ki 2020 Aralık ayında düzenlenmesi de seçenekler arasında yer alıyor.

Bu kararla beraber elbette A Milli Erkek Milli Takımımız‘ın yer alacağı ve Haziran sonunda başlaması planlanan Olimpiyat Elemeleri turnvası da iptal olmuş oldu.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Avustralya ve Kanada gibi önemli ülkeler coronavirüs riski nedeniyle oyunlara sporcularını göndermeyeceklerini açıklamışlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …