Güncel Haberler

2020 Tokyo Olimpiyat Elemeleri İçin Yapılacak Kura Çekimi Ertelendi

2020 Tokyo Olimpiyat Elemeleri için 20 Mart’ta düzenlenecek olan kura çekimi ertelendi.

Coronavirüs salgınının her geçen gün artması ile beraber FIBA tarafından İsviçre’nin Mies kentinde, Patrick Baumann Basketbol Evi’nde 20 Mart’ta düzenlenecek kura çekimi ertelendi. Kura çekiminin yeni tarihi ile ilgili FIBA henüz bir açıklama yapmadı.

IOC de gelişmelerin ardından bir telekonferans düzenleyerek coronavirüs salgınının Olimpiyatlara yapacağı olası etkileri görüşecek. Olimpiyatların taraftarlara kapalı olarak gerçekleşmesi gibi bir ihtimal kesinlikle masada değil.

Her ne kadar ev sahibi Japonya ve Tokyo kenti yetkilileri Olimpiyatların planlanan tarihte, yani 24 Temmuz’da başlaması konusunda bir engel olmadığın belirtseler de belirsizlik ve söylentiler devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde UEFA, bu yaz oynanacak Euro 2020’yi 2021 yılına ertelemişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …