Güncel Haberler

Khimki Juskevicius’a Rağmen Parma’yı Yendi

VTB Lig mücadelesinde Khimki konuk ettiği Parma‘yı Litvanyalı skorer Juskevicius’un harika performansına rağmen 103-100 yenmeyi başardı. Khimki bu sonuçla 7’de 7 yaparak namağlup ünvanını korurken Parma ise 6 maçın ardından 5.mağlubiyetini aldı.

Khimki cephesinde Alexey Shved 24 sayı, 6 ribaund, 12 asist ile takımını sırtlarken Jonas Jerebko 16 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve Stefan Jovic 16 sayı, 7 asist ile onun en büyük yardımcıları oldular.

Parma cephesinde ise eski Galatasaraylı Adas Juskevicius‘un 37 sayı, 7 asistlik mükemmel performansı galibiyet için yeterli olmadı. Maxim Grigoryev de 19 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile ona destek olmaya çalışan isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Parma’yı Son Nefeste Boutsiele’in Basketiyle Geçebildi

Yeni sezon hazırlıklarını Antalya’da südüren Bahçeşehir Koleji, karşılaştığı Rus ekibi Parma karşısında beklenenden çok daha …