Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi Zaragoza’dan Guard Takviyesi

FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizden Beşiktaş Sompo Sigorta ile aynı grupta yer alan İspanyol ekibi Zaragoza eski guardını tekrar takıma dahil etti.

Sezona AS Monaco‘da başlayan Dylan Ennis 2017-18 sezonunun son bölümünde formasını giydiği İspanyol ekibinin başarısı için tekrar ter dökecek.

1.87 boyunda olan 1991 doğumlu Jamaika asıllı Kanadalı guard Pro A’da 6 maçta ortalama 26.5 dakika süre alırken 6.5 sayı, %26.1 3sayı, 3.3 ribaund, 3.8 asist ve EuroCup’da ise 6 maçta ortalama 27.0 dakika süre alırken 11.0 sayı, %37.5 3sayı, 4.5 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Sürati, atletik özellikleri ve açık alandaki skorer oyunu ile takımın enerji deposu olan bir guard. Savunmada güçlü fiziği ile rakipleri baskı altına alabilen bir oyuncu. Ancak istikrarsız dış şut yüzdesi ve bir oyun kurucudan çok bitirici olmayı tercih etmesi değerini düşürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …