Güncel Haberler

Güney Kore Denk Rakibi Fildişi Sahilleri’ni Geçmeyi Başardı

Dünya Kupası klasman mücadelesi M grubu karşılaşmasında denk ekiplerin karşılaşmasında Güney Kore 71-80’lik skorla Fildişi Sahilleri‘ni yenmeyi başardı.

1.çeyrek: 14-18
2.çeyrek: 16-32
3.çeyrek: 17-16
4.çeyrek: 24-14

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Güney Kore’de devşirme uzun Guna Ra 26 sayı, 16 ribaund, 2 asist ile double-double yaparken takımını da galibiyete taşıdı. Hoon Heo 16 sayı, 3 asist ve Chan Hee Park 14 sayı, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Fildişi’nde ise Charles Abouo15 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken Bryan Pamba 12 sayı, 2 ribaund ve Souleyman Abate de 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Litvanya, Valanciunas Liderliğinde Kore’yi Farklı Geçti

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na gidecek takımlardan birini belirlemek için Kaunas’da oynanan elemelerin A grubu mücadelesinde ev …