Güncel Haberler

ABD, İdman Maçında Japonya’yı Darma Dağın Etti

Dünya Kupası E grubu mücadelesinde ABD zayıf rakibi Japonya karşısında şut idmanı şeklinmde geçen maçı 98-45 kazanmayı bildi. Bu sonuçla ABD 3/3 adını 2.tura yazdırdı.

İlk çeyrekte mesajı net olarak rakibine veren ABD, 10 dakikanın ardından 23-9 öne geçmişti. İkinci çeyrekte de hücumda elini kolunu sallayarak 33 sayı üreten koç Popovich’in öğrencileri devreye 56-23 önde girdiler. İkinci yarıda takımlar disiplinden tamamen koptular maç bir antrenman niteliğinde oynandı, ABD beklendiği gibi çok rahat bir galibiyetle yoluna devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ABD’de Jaylen Brown 20 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Kemba Walker 15 sayı, 2 ribaund, 8 asist ve Harrison Barnes 14 sayı, 8 ribaund ile oynadılar. Sakatlığı bulunan Jayson Tatum forma giyemedi. Japonya’da ise sadece genç Yudai Baba 18 sayı ile çift haneli skor katkısı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA AmeriCup’da ABD ile Venezüela Arasındaki Maça Yağmur Engeli!

Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIBA AmeriCup‘da C grubu mücadelesinde Amerika Birleşik Devletleri ile Venezüela …