Güncel Haberler

Fransa İlk Turun Son Maçında Dominik’e Acımadı!

Dünya Kupası G grubu mücadelesinde turnuvanın favorilerinden Fransa 2.tur biletini kaparak sürpriz yapan Dominik Cumhuriyeti‘ne hiç acımadı ve 90-56 skorla ezdi geçti adeta. Böylelikle Fransa ikinci tura 3 galibiyet taşıdı ve çeyrek final için büyük avantajın sahibi oldu.

Maça savunmada çok sert ve agresif başlayan Fransa ilk çeyreği 18-8 önde geçerk rakibine mesajı verdi. İkinci çeyrekle beraber hücumda da ritm bulan Fransızlar devreye 43-21 ile rahat girdiler. İkinci yarıda Dominik biraz kıpırdansa da Fransa’nın etkili hücumlarını bırakın durdurmayı yavaşlatmayı bile başaramayınca fark giderek açıldı ve koç Collet’nin öğrencileri 34 sayı farkla net bir galibiyete imza attılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fransa’da Nando De Colo 15 sayı, 3 asist ile öne çıkarken, Rudy Gobert de 13 sayı, 8 ribaund ile etkili olan diğer isim oldu. Dominik’de ise sadece Victor Liz 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile çift haneli skor katkısı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …