Güncel Haberler

Porto Riko, Tunus’u Son Topta Yendi ve İkinci Tura Çıktı

Dünya Kupası C grubu mücadelesinde Porto Riko denk rakiplerinden Tunus’u son topta 67-64 yenerek gruptaki ikinci galibiyetini aldı ve ikinci tur biletini İspanya’nın ardından kapan takım oldu.

Maç beklendiği gibi dengeli başladı ve ilk 10 dakika sona erdiğinde Porto Riko’nun 19-18 üstünlüğü vardı. İkinci çeyrekle berabere savunmaya daha konsantre olan ve oyunun kontrolünü eline alan Porto Riko devreye 38-32 önde girdi. İkinci yarıya ise kararlı ve agresif başlayan taraf Tunus oldu. 3.çeyrekte 23-14’lük skoru yakalayarak 55-52 önde girdiler son çeyreğe. Savunmada vidaları tamamen sıkan Porto Riko ise son çeyrekte potasında sadece 9 sayı görüp maça ortak oldu ve bitime 5 saniye kala Browne’un üçlüğü ile 67-64 öne geçtip kazanmayı bildi bu skoru koruyarak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Porto Riko’da iki isim çift haneli skor katkısı verdi. Renaldo Balkman 14 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken David Huertas da 10 sayı, 2 ribaund ile ona destek oldu. Tunus’da ise Salah Mejri 14 sayı, 9 ribaund ile etkili olurken Omar Abada 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile komple bir oyun sergiledi ama galibiyete yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …