Güncel Haberler

Nijerya, Güney Kore’ye Patladı!

Dünya Kupası B grubu mücadelesinde ilk 2 maçın hayal kırıklığı yaratan ekibi Nijerya zayıf rakibi Güney Kore‘ye patladı ve 108-66’lık skorla kazanarak son 23 takım arasına girebilmek adına oynanacak klasman maçlarına avantajlı girecekler.

Maç tahminlerin aksine ilk çeyrekte düşük tempoda başladı ve Nijerya rakibine 17-15 üstünlük sağladı. İkinci çeyrekte ise vitesi yükselten Nijerya tam 32 sayı bularak devreye 49-31 önde girdi ve rakibinin direncini kırdı. İkinci yarıda da hücumda çok etkili görünen Nikerya farkı giderek açtı ve son çeyrekte yakaladıklar 29-16’lık skorla çok rahat bir maç oynadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nijerya’da iki isim skor bulma konusunda öne çıktı. Ike Diogu 16 sayı, 6 ribaund ve Chimezie Metu 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile takımlarını sırtladılar. Güney Kore’de ise devşirme uzun Guna Ra 18 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile double-double yaparken Seounghyun Lee de 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Analiz: B Grubu (Ölüm Grubu) – 2020 Tokyo Olimpiyatları

2020 Tokyo Olimpiyatları‘nın basketbol müsabakaları 25 Temmuz’da başlayacak yani artık sayılı günler kaldı heyecanın başlamasına. …