Güncel Haberler

2024 Paris Olimpiyatları: Sırbistan, Porto Riko’yu Farklı Geçerek Çeyrek Finale Yükseldi

2024 Paris Olimpiyatları C grubu ikinci maçında Sırbistan, rakibi Porto Riko karşısında beklendiği gibi zorlanmadı ve 107-66’lık skorla dominant bir galibiyete imza attı.

Bu sonuçla Sırbistan ikinci maçında ilk galibiyetini alırken Porto Riko ise 2’de 0 yaptı ve ilk iki şansını yitirdi.

Grubun son maçında Sırbistan, Güney Sudan ile karşılaşacakken Porto Riko ise ABD ile karşı karşıya gelecek.

Sırbistan’da Nikola Jokic 14 sayı – 15 ribaund – 9 asist, Filip Petrusev 15 sayı – 9 ribaund, Bogdan Bogdanovic 13 sayı – 3 ribaund, Aleksa Avramovic 12 sayı – 4 asist, Nikola Jovic 10 sayı – 3 ribaund, Nikola Milutinov 11 sayı – 8 ribaund, Vasilije Micic 13 sayı – 7 asist, Marko Guduric 6 sayı – 2 ribaund – 2 asist ile oynadı.

Nikola Jokic 1 asist daha yapabilseydi Olimpiyat Oyunları tarihinde triple-double yapan 4. oyuncu olacaktı.

Porto Riko’da Christopher Ortiz 19 sayı – 6 ribaund, Ismael Romero 10 sayı – 5 ribaund, Gian Clavell ve Aleem Ford 6, Stephen Thompson Jr. 7, Tremont Waters 5 sayıyla mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 Paris Olimpiyatları: Fransa, Kanada’yı Savunmasıyla Geçip Yarı Final Biletini Kaptı

2024 Paris Olimpiyatları çeyrek final maçında ev sahibi Fransa, rakibi Kanada‘yı etkili bir savunma performansı …