Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi PAOK’dan Best Hamlesi

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Beşiktaş Sompo Japan’ın rakiplerinden biri olacak Yunan ekibi PAOK transferlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Ludwigsburg forması ile izlediğimiz ve Kanada milli takımının Dünya Kupası aday kadrosunda da yer alan Aaron Best ile anlaştılar.

1.93 boyunda olan 1992 doğumlu tecrübeli solak guard BBL’de 25 maçta ortalama 18.7 dakika süre alırken 7.3 sayı, %36.5 3sayı, 2.8 ribaund istatistikleri ile mücadele ederken Şampiyonlar Ligi’nde ise 11 maçta ortalama 16.3 dakika parkede kalırken 6.4 sayı, %36.7 3sayı, 2.3 ribaund istatistikleri ile katkı verdi. Ludwigsburg’dan önce Litvanya ekibi Juventus’da da böyle sıradan istatistiklere sahipti Best. Üst seviyede bir oyuncu değil, skorer ya da yıldız özelliklerine sahip değil, daha çok ceza üçlükleri ile etkili olan, bir görev adamı rolünde oynayan, savunmadaki katkıları ve takım düzenini sağlaması ile destekçi rolde olacak bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Ludwigsburg, Bayern’i Ezdi Geçti!

Almanya easyCredit BBL 15. hafta mücadelesinde Ludwigsburg konuk ettiği FC Bayern Munich‘i 96-68’lik skorla sahadan …