Güncel Haberler

ABD Kötü Oynadı Ama Farklı Geçti Çekya’yı (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın favorilerinden biri olan ABD E grubu mücadelesinde Çekya‘yı beklenenden kötü oynadığı maçta yine de 88-67’lik skorla geçmeyi bildi.

Maç beklentilerin aksine düşük tempoda başladı ve ABD savunmayı sıkı tutarak Çekya’nın direncini kırmaya çalıştı, ilk çeyreği 17-14 önde geçtiler. İkinci çeyrekte hücumda da Walker liderliğnde viters attıran ABD, farkı açmaya başladı ve devreye 43-29 üstünlükle girdiler. İkinci çeyrekte tempo yine yüksekti ve ABD farkı biraz daha açarak son çeyreğe 66-48’lik skorla rahat girdi. Final çeyreğinde de rakibinin yanına yaklaşmasına izin vermeyen ABD kötü ve göze hoş gelmeyen bir basketbol oynasa da ilk maçı rahat bir galibiyetle atlatmayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ABD’de skor yükünü 4 isim çekerken Donovan Mitchell 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile ön plana çıktı. Harrison Barnes 14 sayı ve Kemba Walker da 13 sayı, 4 asist ile ona eşlik ettiler. Çekya’da ise NBA yıldızı Tomas Satoransky 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışırken Vojtech Hruban ve Jaromir Bohacik’den 13’er sayılık katkı aldılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …