Güncel Haberler

Fransa Farkı Koruyamadı Almanya’yı Son Topta Geçti (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın iki güçlü takımının karşılaşmasında Fransa rakibi Almanya‘nın 24 sayı farktan geri gelmesine engel olamadı ama yine de 78-74 kazanmayı başardı.

Maça çok iyi bir savunmayla agresif başlayan Fransa, ilk çeyrekte Almanya’nın sadece 4 sayı bulmasına izin verdi ve çift haneli farkı yakaladı. İkinci çeyrekte de farkı bir kademe daha yükselten Fransa devreye 36-20 gibi ciddi bir üstünlükle girdi. İkinci yarıda ise Almanya’nın geri dönüşü başladı. Fark 24 sayıya kadar çıkmasına rağmen 3.çeyrekte geri dönüşe başlayan Almanlar son çeyreğe girilirken skoru 59-50’ye getirip farkı tek hanelere indirdiler. 4.çeyrekte de daha iyi oynadılar ve hücumda Schröder liderliğinde etkili olup farkı eritmeye devam ettiler. Ama son bölümde nefesleri yetmedi ve geri dönüşü tamalayamayıp kaybettiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fransa’da Evan Fournier 26 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken Karşıyaka’nın yeni uzunu Amath M’baye de 21 sayı, 4 ribaund ile x-faktör oldu galibiyet yolunda. Almanya’da ise Johannes Voigtmann 25 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Dennis Schröder 23 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile takımlarını skorda tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …