Güncel Haberler

Yunanistan Beklendiği Gibi Karadağ’ı Rahat Yendi (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın madalya adaylarından biri olan Yunanistan F grubu mücadelesinde vasat rakibi Karadağ karşısında zorlanmadı ve 85-60’lık skorla iyi bir galibiyetle turnuvaya başladı.

Maça çok sert ve disiplinli bir savunmayla başlayan Yunanistan ilk çeyrek sonunda Karadağ’ı sadece 9 ve devre sonunda ise sadece 16 sayıda tutarak maçı kopardı, rakibin direncini ilk yarı sonundaki 42-16’lık skorla kırdı. İkinci yarıda savunmayı boşlayan ve daha çok tempoyu arttırıp hücuma yönelen Yunanistan rakibinin skor bulmasına izin verse de kendisi de üreterek maça ortak olmalarına izin vermedi ve rahat bir galibiyet aldı ilk yarıdaki farkı koruyarak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yunanistan’da 4 isim çift haneli skor üretirken Georgios Printezis 16 sayı ve Georgios Papaginannis 15 sayı, 8 ribaund ile ön plana çıktılar. Sadece 16 dakika sahada kalan Giannis Antetokounmpo ise 10 sayı, 8 ribaund üretti. Karadağ’da ise 2 isim skora çift haneli katkı verebildi; Nikola Vucevic 12 sayı, 3 ribaund ve Petar Popovic 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile ayakta kalmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …