Güncel Haberler

Nijerya Geriden Gelerek Karadağ’ı Mağlup Etmeyi Başardı (VIDEO)

Dünya Kupası‘nda mücadele edecek iki takım Nijerya ile Karadağ‘ın karşılaşmasında Afrika temsilcisi geriden gelerek 89-86 kazanmayı bildi.

Karadağ’da hafif sakatlığı bulunan Nikola Ivanovic forma giyemedi, bir kaç güne iyileşeceği belirtildi yerel medya kurumları tarafından. İkiz kulelerden Bojan Dubljevic 20 sayı ve Nikola Vucevic 15 sayı takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar. Suad Sehovic ile Aleksa Popovic de 12’şer sayı ürettiler.

Nijerya’da ise Jordan Nwora 19 sayı ile en skorer isim olurken, Ike Iroegbu 18 ve Ekpe Udoh da 11 sayı ile galibiyetin mimarları oldular. Afrika ekibi bir kez daha Dünya Kupası’nda çok can yakabileceğinin sinyallerini verdi.

https://twitter.com/NigeriaBasket/status/1165660088260071424?s=20

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karadağ, Gürcistan’ı Yenerek Grubu 3. Bitirdi

2022 FIBA EuroBasket‘te Tiflis’de oynanan A grubu son maçında Karadağ, ev sahibi Gürcistan‘ı 73-81’lik skorla …