Güncel Haberler

Venezüela Zamora Liderliğinde Senegal’i Yendi

Çin’de düzenlenen Atlas Challenge hazırlık turnuvası ilk turunda Venezüela denk rakibi Senegal‘i baştan sona üstün götürdüğü maçta 81-74 yenmeyi başardı.

Bu galibiyet sonrası Venezüela yarı finalde 25 Ağustos Pazar saat 20:00’da milli takımımızla karşılaşacak.

Venezüela’da en skorer isim Jhornan Zamora 16 sayı olurken, Heissler Guillent 15 sayı ve Gregory Vargas da 11 sayı üreterek galibiyeti getirmişlerdi. Senegal’de ise Youssoupha N’doye 16 sayı, Xane Dalmeida 12 sayı ve Maurice Ndour 11 sayı ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Senegal, Angola’yı Geçip Yarı Finale Çıktı (Fenerbahçeli Henry’den 9 asist)

Ruanda’da düzenlenen 2021 FIBA Afrika Şampiyonası çeyrek final maçında Senegal, dişli rakibi Angola karşısında zorlansa …