Güncel Haberler

Çin Evinde Düzenlediği Hazırlık Turnuvasında 3 Maç Yaptı

31 Ağustos’da başlayacak Dünya Kupası‘nın ev sahibi olacak Çin, kendi ülkesinde bir de hazırlık turnuvası düzenledi ve oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanmayı bildi.

İlk maçında bir diğer Dünya Kupası ekibi Angola ile mücadele ettiler ve 73-62’lik skorla kazanmayı başardılar. Genç uzun Zhao Qi 13 sayı, 9 ribaund ve Yi Jianlian 10 sayı, 7 ribaund ile öne çıktılar.

İkinci maçta ise B takımı ile gelen Hırvatistan karşısında 89-73’lük skorla rahat bir galibiyet elde ettiler. Yi Jianlian 19 sayı, 7 ribaund, Guo Ailun 14 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma, 3 asist ve Zhou Qi 15 sayı, 13 ribaund ile mücadele ettiler.

Son maçta ise Porto Riko karşısında zorlansalar da 78-72 kazanmayı başardılar. Yi Jianlian 22 sayı, 8 ribaund, Wang Zhelin 17 sayı, 5 ribaund ve Zhou Qi 12 sayı, 8 ribaund ile ön plana çıktılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …