Güncel Haberler

RESMİ: Pınar Karşıyaka Taylor ile Anlaştı!

Koç Sarıca ile yeniden yapılanma sürecine giren ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde play-off potası dışında kalmak istemeyen Pınar Karşıyaka oyun kurucu transferinde beklenen hamleyi yaptı.

Sizlere geçtiğimiz günlerde detayını ilettiğim transfer hamlesini resmileştirdiler. Daha önce ülkemizde Banvit (Teksüt Bandırma) forması da giymiş olan ve geçtiğimiz sezon Virtus Bologna forması ile FIBA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Tony Taylor ile 2 yıllık kontrat imzaladılar.

28 yaşında olan 1.85 boyundaki tecrübeli oyun kurucu, Serie A’da geçtiğimiz sezon 30 maçta 28.3 dakika süre alırken 11.1 sayı, %33.3 3sayı, 3.2 ribaund, 4.8 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 20 maçta 26.1 dakika sahada kalırken, 10.5 sayı, %40.4 3sayı, 3.2 ribaund, 4.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Nasıl bir oyuncu olduğu ve takıma neler katabileceğine dair yaptığım mini analize BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …