Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş Theodore Hamlesini Duyurdu

Yeni sezonda hem FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde hem de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde son 4 hedefleyen Beşiktaş Sompo Japan guard rotasyonunu tanıdık bir yıldızla güçlendirdi.

Daha önce ülkemizde Banvit (Teksüt Bandırma) forması da giymiş olan ve geçtiğimiz sezonu AEK’da geçiren Jordan Theodore siyah beyazlılarla 1 yıllık kontrata imza attı. Makedon pasaportu da bulunan ve eşi Türk olan Birleşik Amerikalı oyuncu bu kontrattan 400 bin euro kazanacak. Yıldız oyun kurucu ile Galatasaray da ilgileniyordu.

29 yaşında olan 1.83 boyundaki Theodore AEK ile Şampiyonlar Ligi’nde 8 maçta görev alırken 9.4 sayı, %27.3 3sayı, 2.4 ribaund, 4.5 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Beşiktaş’a neler katacağına dair yaptığım mini analize BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …