Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakibi Strasbourg Scrubb’u Kadrosuna Kattı

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizden Türk Telekom ile aynı grupta yer alacak olan Fransız ekibi Strasbourg kadrosuna bir takviye daha yaptı.

Geçtiğimiz sezon Varese forması giyen Kanadalı kanat oyuncusu Thomas Scrubb ile 1 yıllık kontrat imzaladığını açıkladılar. Scrubb’un aynı zamanda İngiliz pasaportu da olduğu için Avrupalı statüsünde yer alabilecek Fransız ekibinde. 27 yaşında olan 1.98 boyundaki solak forvet Serie A ve FIBA Europe Cup’da toplam 49 maçta yer alırken 13.4 sayı, 6.2 ribaund, 2.0 asist ile mücade etmişti.

Scrubb klasik bir kanat oyuncusu. Dış şutları ile ön plana çıkan solak kanat oyuncusu, aynı zamanda güçlü fiziği ile birebirde etkili bir savunmacı. 1, 2, 3 numaradaki rakipleri savunabilen ve tseması seven, savaşçı bir oyuncu. Şut seçimleri konusunda soğuk kanlılığı ve artan tecrübesi ile yaptığı doğru tercihler onu hücumda aranan bir isim yapıyor. Ayrıca pozisyonu için de çok iyi bir ribaundçu, her iki pota altında da fiziğini iyi kullanarak doğru yer tutan, ribaund hisleri kuvvetli bir forvet. Strasbourg kaliteli karaktere sahip, çalışkan ve yetenekli bir kanat oyuncusu kattı kadrosuna.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, McGee’nin Son Saniye Üçlüğüyle Yıkıldı!

Fransa Betclic ELITE Pro A 27. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Strasbourg karşısında …