Güncel Haberler

Beşiktaş Theodore’da Mutlu Sona Yaklaştı

Yeni sezonda BSL’de tekrar play-off potasında yer almak ve Şampiyonlar Ligi’nde son 4 hedefleyen Beşiktaş Sompo Japan oyun kurucu hamlesinde mutlu sona yaklaştı.

Eezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geldiği Jordan Theodore hamlesinde bir adım önde siyah beyazlılar. Makedon pasaportu bulunan Birleşik Amerikalı guardı sarı kırmızılıların teklifinin üstüne çıkarak ikna eden Beşiktaş’ın tecrübeli oyun kurucu ile 1 yıllık 400 bin euro değerindeki kontratı yakında imzalaması bekleniyor.

Ülkemizde Banvit forması ile sergilediği performans halen basketbol severlerin aklında olan Theodore, geçtiğimiz sezon ise AEK forması ile beklentilerin altında kalmıştı. Şampiyonlar Ligi’nde 8 maçta 9.4 sayı, %27.3 3sayı, 2.4 ribaund, 4.5 asist ile katkı vermişti.

1.83 boyunda olan 1989 doğumlu tecrübeli oyun kurucunun Banvit’ten sonra kariyerinin düşüşte olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ne Milano ne de AEK’da etkili performanslar sergileyememişti. Şimdi kariyerini yeniden ayağa kaldırmak için güvenilir bir liman arıyor ve eşinin de Türk olmasından dolayı İstanbul’da kalmak onu ekstra motive edecektir kuşkusuz. Sürati, deliciliği ve lider özellikleri ile Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak bir hamle olur. Diğer taraftan istikrarsız şutları ve savunmadaki vasat performansı ise koç Ivanovic’i zaman zaman zorlayacaktır. Bu hamle gerçekleşirse siyah beyazlıların 2 numaraya net bir şutör alması gerekecek çünkü 3 numaradaki McKissic de dış şutları istikrarsız bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …