Güncel Haberler

RESMİ: Milano Mack Transferini Duyurdu

Yeniden yapılanma sürecinde olan ve koç Messina ile play-off hedefini gerçekleştirmek isteyen Olimpia Milano flaş hamlelerine devam ediyor.

Sizlere geçtiğimiz günlerde detaylarını iletmiş olduğum bir transferi daha resmileştirdiler ve NBA patentli oyun kurucu Shelvin Mack ile 2 yıllık kontrat imzaladılar.

Sezonu Charlotte Hornets‘da tamamlayan ve 1.90 boyunda olan 1990 doğumlu Mack’in tam 8 sezonluk bir NBA tecrübesi bulunuyor. Sezona Memphis Grizzlies ile başlayıp 53 maçta 22.7 dakika süre alıp 7.9 sayı, %35.9 3sayı, 3.4 asist ile katkı verdikten sonra Hornets’da ise kalan bölümde sadece 4 maçta süre alabilmiş ve 10.8 dakikada 2.3 sayı gibi sınırlı bir destek verebilmişti takımına.

Nasıl bir oyuncudur, Milano’ya neler katar gibi soruların cevabını vermeye çalıştığım mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …