Güncel Haberler

RESMİ: Khimki Evans Transferini Açıkladı

Yıldız uzunu Mickey’i Real Madrid’e kaptıran ve Thomas ile devam etmeme kararı alan Khimki eski oyuncusunu transfer ederek pota altını güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Darüşşafaka Tekfen forması giyen Jeremy Evans, 2016-17 sezonunda kısa bir süre formasını giymiş olduğu Moskova ekibine geri döndü 1 yıllık sözleşmeyle. Atletik uzunla Olympiakos da ilgileniyordu.

1987 doğumlu olan 2.06 metre boyundaki tecrübeli uzun forvet, geçtiğimiz sezon Euroleague sahnesinde 27 maçta süre almış ve 9.7 sayı, 5.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Khimki’ye neler katabileceği hakkındaki mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …