Güncel Haberler

James Yarışında Maccabi Tel Aviv de CSKA’ya Katıldı

Koç Messina’nın göreve gelmesiyle yeni sezon planlarında düşünülmeyen Mike James her ne kadar halen resmi olarak Olimpia Milano‘nun oyuncusu olsa da günlerinin sayılı olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak yapılan Roll ve Mack hamleleri ile artık guard rotasyonu iyice şişti. Bu da demek oluyor ki Milano bir şekilde James’i gözden çıkarmış. Yıldız skorerin elbette talipleri olacaktır Euroleague sahnesinde. Şuan için durumla ilgilenen takımlar sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere CSKA Moskova ve Wilbekin ile Wolters’ın yanına bir yıldız daha katmak isteyen, daha önce de Teodosic’i elinden kaçırmış olan Maccabi Tel Aviv.

James’in önümüzdeki sezon için devam eden bir kontratı var ve yaklaşık 2 milyon dolar kazanıyor İtalyan ekibinden. Bu nedenle de takımdan ayrılmaya pek sıcak baktığı söylenemez. Ancak kendisine benzer bir tutarı teklif edebilecek bütçeye sahip hem Maccabi hem de CSKA. Bu nedenle takımda istenmediğini ve yeni sezon planlarında olmadığını da düşündüğümüzde kalma konusunda ısrarcı olacağını düşünmüyorum. Bakalım yıldız skoreri seneye hangi takımda izleyeceğiz.

https://youtu.be/whHQpE47VJw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …