Güncel Haberler

Khimki Evans’ı Olympiakos’un Elinden Kaptı!

Mickey için son bir hamle yapsa da büyük olasılıkla yıldız uzununu Real Madrid’e kaptıracak olan Khimki, pota altını tanıdık bir isimle takviyelemek istiyor.

Sezonu Darüşşafaka‘da tamamlayan atletik uzun Jeremy Evans ile büyük ölçüde anlaştılar, yakında resmi açıklama gelebilir. Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere NBA patentli uzun ile Olympiakos da yakından ilgileniyordu.

2.06 boyunda olan 1987 doğumlu Evans bu sezon Daçka ile Euroleague’de 27 maçta görev alırken 9.7 sayı, 5.9 ribaund istatistikleri ile katkıda bulunmuştu. Atletik uzun Daçka forması ile Euroleague sahnesinde de atletik özellikleri fark yaratmayı başarmıştı geçtiğimiz sezon. Hem ribaundlardaki katkısı hem ikili oyunlardaki etkili bitirişleri hem de dış şut tehditi ile Khimki’ye katkı verebilecek bir isim. Ayrıca çember savunması konusunda geçen sezon zaman zaman sorun yaşayan Khimki’ye değer katabilecek bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …