Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakibi Trento’dan Knox Hamlesi Geldi

Yeni sezon 7DAYS EuroCup sahnesinde temsilcilerimizden Galatasaray Doğa Sigorta ile aynı grupta yer alan İtalyan ekibi Trento pota altına takviye yaptı.

Daha önce ülkemizde Vestel Manisa ve Final Gençlik Bursa takımlarında da mücadele etmiş olan Justin Knox ile 1 yıllık anlaşma imzaladılar.

2.05 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli uzun geçtiğimiz sezonu Trieste‘de tamamlamış ve Serie A’da oynadığı 31 maçta 10.4 sayı, 4.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Eurocup’daki ilk deneyimini yaşayacak olan Knox, hem 4 hem de 5 numarada görev alabiliyor. Çabuk ayakları ile ikili oyunlarda önemli bir bitirici olan tecrübeli uzun, orta mesafe ve 3 sayı tehditine de sahip olması ile birlikte etkili bir hücum silahı. Özellikle yüksek posttan gönderdiği şutlar en önemli silahlarından biri. Bunun yanında savunmada da çember koruyucu olarak takımına değer katan bir isim. Onun için söyleyebileceğimiz en önemli eksilerden birine boyuna ve pozisyonuna rağmen iyi bir ribaundçu olmaması. Hem potaya yakın oynamayı sevmiyor, fiziksel temastan kaçmayı tercih ediyor fırsat buldukça hem de pozisyon alma konusunda konsantrasyon sorunları var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …