Güncel Haberler

FLAŞ: Milano’nun Yollarını Ayırmak İstediği James İçin CSKA Devreye Girebilir!

Koç Messina’nın gelişiyle yeniden yapılanma sürecine giren guard rotasyonuna yakında yaptığı iki hamleyi, Roll ve Rodriguez’i de açıklaması da beklenen Olimpia Milano, yıldız guard Mike James‘i de gözden çıkarmış durumda, hatta sizlerle daha önce paylaştığım gibi yerine de oyuncu bakıyorlar.

Birleşik Amerikalı skorerin İtalyan ekibi ile halen 1 yıl geçerli bir kontratı var ve yaklaşık 2 milyon dolarlık bir maaşı var. Bu nedenle Milano’nun onu göndermesi kolay değil. Ancak CSKA Moskova‘nın devreye girmesiyle taraflar anlaşıp bir orta yol bulabilirler ve bundan 3 taraf da kazanarak ayrılabilir. Çünkü Messina’nın planlarında James yok, James maaşını kaybetmek istemiyor ve CSKA’nın da Rodriguez ile De Colo’yu kaybettikten sonra bir yıldız hamlesi yapması gerekiyor.

1.85 yaşında olan 28 yaşındaki tecrübeli skorer geçtiğimiz sezon Euroleague’de 19.8 sayı, 6.4 asist ve Serie A’da ise 15.6 sayı, 5.0 asist, 3.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=whHQpE47VJw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …