Güncel Haberler

Beşiktaş’da Yeni Rota Todorovic

Marei’yi Bamberg’e kaptıran siyah beyazlılarda yeni rota son olarak Joventut Badalona forması ile izlediğimiz Marko Todorovic.

Ancak şunu da belirtmem lazım Karadağlı uzun ile Euroleague ekibi Kirolbet Baskonia da ciddi şekilde ilgileniyor. Bu nedenle Beşiktaş Sompo Japan’in işi pek kolay görünmüyor bu transfer konusunda.

2.11 boyunda olan 27 yaşındaki Todorovic, geçtiğimiz sezon Liga Endesa’da 10.9 sayı, 6.0 ribaund istatistikleri ile dikkatleri üstüne çekmiş ve Badalona’nın rüya niteliğindeki sezonunda en önemli parçalardan biri olmuştu. Pota altına atletik bir uzun yerine klasik bir uzun takviyesi yapmak isteyen koç Ivanovic açısından vatandaşı çok doğru bir opsiyon. Çünkü Todorovic dış şut tehditi de olan, diğer taraftan alçak posttaki silahlarını her geçen gün geliştiren ve 2.11 boyuna rağmen adam değişme savunmasında ya da yüksek tempo basketboluna da uyum sağlayabilecek şekilde mobil bir uzun. Badalona’da istikrar ve mental gelişim konusunda da oldukça ilerledi, Euroleague seviyesinde benchte oturmak yerine Beşiktaş’da as uzun olup gelişimini hızlandırmayı tercih edebilir Ivanovic’in kanatları altında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …