Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Rakibi Strasbourg Tofaş’ın Guardı Trice ile İmzaladı

Geçtiğimiz sezon Garrett’ın talihsiz sakatlığı sonrası Tofaş‘ın kadroya kattığı Travis Trice yeni sezonda Şampiyonlar Ligi‘nde Türk Teekom’un rakibi olacak Fransız ekibi Strasbourg ile anlaştı.

1.88 boyunda olan 1993 doğumlu Birleşik Amerikalı oyun kurucu Trice geçtiğimiz sezon BSL’de 9 maçta 11.4 sayı, %38.5 3sayı, 2.6 ribaund, 6.4 asist ile mücadele etmişti. Trice aynı zamanda ABD’nin Dünya Kupası elemeleri kadrosunda da yer alan bir isimdi.

Sürati, deliciliği ve ikili oyunlardaki akıllı organaziasyonları ile arkadaşlarına yaptığı servislerle ön plana çıkan Trice. Kısa sürede Tofaş’a uyum sağlayıp koç Ene’nin sahadaki en güvendiği isimlerden biri olmuştu. Strasbourg’da da koç Collet’nin oynatmaya çalıştığı tempolu basketbola liderlik edebilecek doğru opsiyonlardan biri. Özellikle hücumdaki silahları ile Strasbourg’a değer katacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …