Güncel Haberler

Baskonia’nın Hedefinde Todorovic Var

Pota altına bir hamle daha yapmak isteyen Baskonia‘da hedefinde Karadağlı uzun Marko Todorovic var.

Voigtmann’ı CSKA’ya ve Poirier’i Boston’a kaptıran Baskonia, Strasbourg’daki kira süreci biten ve takıma geri dönen Fall ve Eric hamlelerini yapmıştı pota altı rotasyonuna. Son olarak da Todorovic hamlesini yaparak uzun rotasonunu tamamlamak istiyorlar. Bu arada unutmamak lazım Joventut Badalona‘nın oyuncuya yapılacak tüm teklifleri karşılama hakkı bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Badalona ile iyi bir performans sergileyen 2.11 boyundaki 27 yaşında olan Karadağlı uzun, Liga Endesa’da 10.9 sayı, 6.0 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Todorovic, daha önce Barcelona, Bilbao ve Khimki formalarını da giymişti. Sakatlıkların da etkisiyle Khimki forması ile beklentilerin altında kalmış ve kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı. Ancak Badalona forması ile tekrar kendine geldi ve özgüvenini kazandı. Hem içerden hem dışarırdan silahları olan ve artık daha olgun bir basketbol oynayan Todorovic’in alternatif uzun olarak Baskonia’ya değer katacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …