Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe Beklenen Williams Hamlesini Açıkladı

Melli’yi NBA ekiplerinden New Orleans Pelicans’a kaptıran temsilcimiz Fenerbahçe Beko, yeni sezonda tekrar iddialı bir kadro kurabilmek için 4 numara için önemli bir ismi kadrosuna katmayı başardı.

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere Derrick Williams ile 1 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladılar. Detroit Pistons ve Olimpia Milano’nun ciddi teklifler ilettiği Birleşik Amerikalı yıldız temsilcimizi tercih etti.

Geçtiğimiz sezon Bayern Munich forması giyen 28 yaşında olan 2.03 boyundaki NBA patentli forvet Fenerbahçe’den 1 yıl için 1.5 milyon euro net kazanacak. Bayern ile 29 Euroleague maçında görev alırken 13.4 sayı, 4.2 ribaund ile katkı vermişti. Almanya BBL’de ise 12.0 sayı, 3.5 ribaund istatistikleri yakalamıştı.

Yıldız forvet hakkındaki yorumlarımı ve koç Obradovic’in sistemine adaptasyonu konusunda yaptığım mini analizi BURADA bulabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …