Güncel Haberler

Real Madrid Gözde Uzun ile Anlaştı

Davies’i Barcelona’ya kaptıran ve Ayon ile yollarını ayırması beklenen Real Madrid transfer piyasasının gözde uzunu Jordan Mickey’i gündemine almıştı.

Khimki ile çok iyi bir sezon geçiren ve şuanda serbest olan Mickey ile İspanyol devi arasında prensip anlaşmasına varıldığı haberleri var İspanyol basınında. Birleşik Amerikalı uzunun 2 yıllık bir kontrata imza atacağı ve toplamda 4 milyon Euro kazanacağı söyleniyor.

2.03 boyunda olan 24 yaşındaki NBA patentli uzun, geride bıraktığımız sezonda Euroleague sahnesinde 15.1 sayı, 6.5 ribaund ve VTB Lig’de ise 14.2 sayı, 5.0 ribaund istatistikleri ile dikkatleri çekmişti.

Real Madrid’in Ayon ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor ve onun yerine pota altına bir takviye yapmak istiyorlar. Her ne kadar Mickey’nin profili Meksikalı uzundan farklı olsa da pota altındaki etkinliği, güçlü fiziği, ribaundlardaki savaşçılığı ve atletizmi ile Real’e değer katacak bir uzun olduğu da gerçek. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun adına kaçan balıkların en büyüklerinden biri olacak bu transfer resmileşirse…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …