Güncel Haberler

Real Madrid Mickey’i Gündemine Aldı

Khimki forması ile başarılı bir sezonu geride bırakan Jordan Mickey sizlere daha önce ilettiğim gibi transferin gözdelerinden biri oldu şuana kadar.

Davies’i Barcelona’ya kaptırdıktan sonra pota altına takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Real Madrid, sezonun en başarılı uzunlarından biri olan Mickey’i gündemine aldı. NBA patentli uzun kendisine Baskonia ve Panathinaikos’dan gelen tekliflerin yanı sıra 1 Temmuz’da başlayacak NBA serbest piyasasını da değerlendirecek.

2.03 boyunda olan 24 yaşındaki NBA patentli uzun, geride bıraktığımız sezonda Euroleague sahnesinde 15.1 sayı, 6.5 ribaund ve VTB Lig’de ise 14.2 sayı, 5.0 ribaund istatistikleri ile dikkatleri çekmişti.

Real Madrid’in Ayon ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor ve onun yerine pota altına bir takviye yapmak istiyorlar. Her ne kadar Mickey’nin profili Meksikalı uzundan farklı olsa da pota altındaki etkinliği, güçlü fiziği, ribaundlardaki savaşçılığı ve atletizmi ile Real’e değer katacak bir uzun olduğu da gerçek. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun da mutlaka onunla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa kaçan büyük balık olur…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …