Güncel Haberler

RESMİ: Andorra Sezonun Flaş Skorerini Kaptı

Önümüzdeki sezon yine 7DAYS EuroCup sahnesinde izleyeceğimiz İspanya Liga Endesa temsilcisi Andorra önemli bir skorer takviyesi yaptı.

Bu sezon Nanterre‘in yakaladığı başarılı grafiğin yaratıcılarından olan skor potansiyeli yüksek oyun kurucu Jeremy Senglin’i kaptılar.

24 yaşında olan 1.88 boyundaki Senglin, Fransa JeepElite Pro A sahnesinde 36 maçta görev alırken 13.5 sayı, %41.3 3sayı, 2.6 ribaund, 3.3 asist ile mücadele ederken FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde ise 17 maçta 13.4 sayı, %35.4 3sayı, 3.3 ribaund, 2.6 asist ile katkı vermişti.

Senglin açık alanda çok değerli bir silah. Tempoyu forse etmeyi seven bunu da çok iyi kullanan bir guard. Tam sahayı çok çabuk geçebilen genç guard atletizmi ve patlayıcılığı ile direkt potaya giderek kendi de bitirebildiği gibi takım arkadaşlarını da asistlerle besleyebiliyor. Set hücumunda da gerek yüksek yüzdeli dış şutları gerekse ikili oyunlardaki etkili birebirleri rakip savunmaları zorlayan bir isim. Keşke Andorra’dan önce davranabilseydi temsilcilerimiz. Tofaş, Galatasaray, Darüşşafaka’dan birine sınıf atlatırdı önümüzdeki sezonun yapılanmasında. Kaçan balıklardan biri oldu…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …