Güncel Haberler

Arjantinli Yıldıza NBA Kancası!

Bu sezon Real Madrid‘in Euroleague‘de üçüncülük ve İspanya Liga Endesa‘da şampiyonluğa ulaşılan başarılarında direkt etkisi olan Facundo Campazzo NBA takımlarının radarında!

Arjantinli maestronun Real ile 2021 yazına kadar geçerli bir kontratı var ve 1.5 milyon dolar değerinde NBA çıkış opsiyonu bulunuyor. Her ne kadar İspanyol ekibi onu bırakmak istemese de başta Denver Nuggets olmak üzere ciddi olan takımlar var. Bakalım Temmuz ayındaki hareketli transfer döneminde NBA’den gelen teklifleri nasıl değerlendirecek Campazzo.

1.81 boyunda olan 1991 doğumlu Arjantinli guard, Euroleague sahnesinde 34 maçta 8.7 sayı, %37.4 3sayı, 2.6 ribaund, 5.2 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

NBA sahnesi için fiziksel dezavantajlarının da etkisiyle zorlanabilir bence Campazzo ancak sürati, direnci, savaşçı kimliği ve zekası ile bu açığı kapatıp kendisine yedek guard olarak yer bulabilir. Ama umarım bu kariyer yolu yerine Avrupa’da kalıp yıldız olmaya devam eder ve biz de onu keyifle izleriz.

https://www.youtube.com/watch?v=J5J8r8Ra2mU&t=58s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …